Nu kan du søge om at komme med i fem faglige netværk til efteråret

Fra d. 1. juli kan du søge om at komme i tre nye virtuelle netværk i Farmakonomforeningen: Et netværk for farmakonomer i lægepraksis, et netværk for farmakonomer i industrien og et netværk for farmakonomer der arbejder med logistik.

Netværk

Derudover er der også to eksisterende netværk: Netværk for borgernære farmakonomer og Netværk for dosispakket medicin, som søger flere netværksdeltagere.

Vil du have ny viden, sparring og dele erfaringer med farmakonomer, der har samme faglige interesser som dig? Så kom med i et af foreningens tre nye virtuelle netværk eller opret dit eget nye faglige netværk

I et netværk mødes en gruppe af farmakonomer til en række møder, hvor du sammen med andre farmakonomer dykker ned i en fælles interesse med målet om at sparre og dele viden med hinanden.

Fra d.1. juli- 1. september kan du tilmelde dig tre nye netværk i Farmakonomforeningen:

De nye netværk mødes fire gange, og møderne foregår virtuelt – så det er nemt at få netværket til at passe ind i hverdagen. Du kan se mødedatoerne for netværkene via de tre links ovenfor.

Derudover er der også to eksisterende virtuelle netværk, som søger flere netværksdeltagere:

De eksisterende netværk, som søger nye deltager, kan have andre rammer for deres netværk, da de har valgt at fortsætte udover de fire gange. Du kan læse om rammerne for disse netværk via links ovenfor.

Netværkstilbuddet er gratis og gavner både dig og din arbejdsplads – for du får nye perspektiver, forslag og tanker med hjem, som du kan bruge i dit arbejde.

Fra d. 1. juli- 1. september kan du søge om at komme med i de tre nye netværk og de to eksisterende netværk, som søger flere deltagere. I de nye netværk er der 20 pladser, og vær opmærksom på, at det er først til mølle ift. at få en plads.

Søg derfor så hurtigt, du kan, hvis du vil være garanteret en plads, men vær opmærksom på at netværkene først er synlige i foreningens kalender fra mandag den 1. juli.

Opret dit eget netværk

Synes du medicingennemgang er top spændende? Er du elev og vil gerne sparre med andre elever? Eller vil du gerne udvikle dine kompetencer som uddannelsesansvarlig sammen med andre uddannelsesansvarlige? Eller synes du måske det kunne være spændende at lave et netværk med fokus på noget helt andet?

Det er nemt at oprette et netværk. 

Læs mere om, hvordan du opretter dit eget netværk lige her

Jeg syntes man skal deltage, fordi man får en stor indsigt i hvordan der arbejdes med dosisdispensering andre steder. Man får en sparringspartner udefra og derved kan man optimere arbejdsgangene. Jeg har fået stor viden om hvordan vi kan hjælpe almen praksis på vej, hvis der er udfordringer med dosisdispensering. Jeg syntes det er vigtig med netværket, fordi vi kan lære af hinanden, så vi kan optimere arbejdsgangen og bruger de ressourcer vi har, hvilket for mig har været utrolig givende!

Tidligere deltager i netværk for dosispak

FIRE GODE GRUNDE TIL DIN CHEF: DERFOR SKAL DU VÆRE MED I ET NETVÆRK EN LILLE DEL AF DIN ARBEJDSTID

Netværksmødet bør som udgangspunkt ligge i din arbejdstid, derfor hjælper vi dig med fire råd til at tale med din leder om, hvorfor det er en god idé, at du deltager i et netværk. Det er nemlig en god investering for din chef – for et netværk er gratis og giver dig input og viden, som du kan give videre til hele arbejdspladsen.

Fire gode grunde:

  • Det er gratis at være med – og det din arbejdsplads skal finansiere, er din arbejdstid
  • Netværket er virtuelt, så der er ingen transporttid- og omkostninger
  • Du får input og viden, som du kan bruge i dit arbejde
  • Det motiverer og udvikler dig som medarbejder at kunne dykke ned i et fagligt område, som interesserer dig

Emneord

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning