Asnæs Apotek

Asnæs apotek søger logistikansvarlig

Brænder du for at have et job med ansvar? Et job med vekslende arbejdsopgaver og et job med fokus på udvikling? Så kig med her! 

Vi søger en ny farmakonom til vores team på Asnæs Apotek til 140-160 timer. Du vil få ansvaret for logistikken og blive en del af vores recepturteam på i alt tre farmakonomer. Du skal selvfølgelige have interessen for logistik og receptur, men hvis du ikke har erfaringen, sørger vi for grundig oplæring.  

Vi søger en medarbejder, der er selvstændig, initiativrig, har gode samarbejdsevner og lysten til at lære og udvikle sig selv og apoteket. Derudover lægger vi vægt på, at du har lyst til at give vores kunder en god service, hvor faglighed spiller en stor rolle.  

Vi er et apotek, der går op i godt arbejdsmiljø, og giver en hjælpende hånd hvor det er nødvendigt. Derfor vil du også kunne forvente afløsning i skranken.  

Udover hovedapoteket i Asnæs har vi også en filial i Holbæk, Apoteket Smedelundsgade, som du også vil få et samarbejde med. 

Tøv ikke med at søge, selvom der er nogle af arbejdsopgaverne, der ikke lige passer dig – vi tager meget gerne en snak alligevel! 

 

Om Asnæs Apotek
Asnæs Apotek er placeret i Odsherred, i et mindre center der trækker kunder fra et stort opland, vi har mest travlt om sommeren. Vi har en uformel omgangstone, hvor humor og gode kollegarelationer er vigtige.

Apoteket benytter Pharmanet og er medlem af kæden Apotekeren.

Yderlige oplysninger kan få hos apoteker Jan Milsø på telefon 20 66 74 11.

Ansøgning sendes til email 216js@apoteket.dk . Vi indkalder løbende til samtale.

 

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning