Haslev Apotek

Haslev Apotek søger farmakonom.

Er du interesseret i et job på et apotek med fagligheden i højsædet, så er det dig vi leder efter.

Hvem er du?
Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring. Det vigtigste er, at du er ansvarsbevidst, positiv og vil bidrage både fagligt og socialt. Du skal være interesseret i at indgå i et team, hvor fagligheden er vigtig, og hvor vi får det bedste ud af en travl hverdag.

Nogle af de vigtigste værdier i vores arbejde er kvalitet, stabilitet og fleksibilitet. Og hvis du har erfaring med undervisning af elever, vaccinationer, kampagner og kvalitetsarbejde vil det være godt.

Hvem er vi?
Haslev Apotek ligger midt i Haslev, og apoteket har derudover 3 medicinudleveringssteder og samarbejder med de lokale læger, tandlæger, dyrlæger, plejehjem, bosteder mv.
Vi er 2 farmaceuter, 7 farmakonomer, 2 elever og 3 servicemedarbejdere. Vi forsøger at tilrettelægge dit skema, så det passer ind i medarbejdernes privat- og arbejdsliv.

Skriv til os
Vi søger 2 farmakonomer med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Skriv en ansøgning inkl. CV til apoteker Vivian Zederkof, 100vz@apoteket.dk

 

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail til: raadgivning@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning